Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Bestellen & betalen

Hoe werkt het?

Bestellen en betalen

  • De FarmerBox en de Box vol Smaak kun je zowel per keer een box bestellen als een abonnement afsluiten. Deze boxen zijn te bestellen tot maandagavond 20:00 uur voor de levering van die week. Wil je al een box bestellen voor een latere datum, dan kan dat natuurlijk ook door de juiste afleverdatum te kiezen. Op de FarmerMarket kan je bestellingen plaatsen tot 20:00 uur de dag voor de leverdatum de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van die week. In het bestelmenu kan je tot en met 2 weken vooruit bestellen. 
  • Om je bestelling af te ronden kom je na het invullen van jouw adresgegevens in het betaalscherm, waar je gemakkelijk via iDeal kunt betalen. Na een geslaagde betaling ontvang je altijd een bevestiging van de bestelling.
  • Lukt het niet om via iDeal de betaling af te ronden? Stuur dan een email aan [email protected] met daarin welke box je wilt bestellen, voor welke afleverdatum en tijdsvak en we zorgen dat je op het moment van afleveren bij onze bezorger kunt afrekenen met een pinpas.

Een abonnement afsluiten

  • Om een abonnement op de FarmerBox of de Box vol Smaak te nemen, bestel je via de webshop de FarmerBox of de Box vol Smaak. Tijdens het bestellen kan je aangeven welk abonnement je wilt hebben. Je kan kiezen tussen wekelijks of om de week abonnement vervolgens betaal je de bestelling met Ideal. Nadat we je bestelling hebben ontvangen gaat het abonnement in. En ga je akkoord met de automatische incasso die per keer van je bankrekening wordt afgeschreven. 
  • Je kunt eenvoudig (kosteloos) je abonnement wijzigen, pauzeren of opzeggen door een email te sturen aan [email protected]

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »