Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Bestellen & betalen

Hoe werkt het?

Eenmalig bestellen en betalen

  • De FarmerBox kun je zowel eenmalig een box bestellen als een abonnement afsluiten. Een losse box is te bestellen tot maandagavond 20:00 uur voor de levering van die week. Wil je al een box bestellen voor een latere datum, dan kan dat natuurlijk ook door de juiste afleverdatum te kiezen. Op de FarmerMarket kan je bestellingen plaatsen tot 20:00 uur de dag voor de leverdatum de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van die week. In het bestelmenu kan je tot en met 3 weken vooruit bestellen. 
  • Om je bestelling af te ronden kom je na het invullen van jouw adresgegevens in het betaalscherm, waar je gemakkelijk via iDeal kunt betalen. Na een geslaagde betaling ontvang je altijd een bevestiging van de bestelling.
  • Lukt het niet om via iDeal de betaling af te ronden? Stuur dan een email aan [email protected] met daarin welke box je wilt bestellen, voor welke afleverdatum en tijdsvak en we zorgen dat je op het moment van afleveren bij onze bezorger kunt afrekenen met de pinpas.

Een abonnement afsluiten

  • Om een abonnement op de FarmerBox te nemen, stuur je een email aan [email protected] met daarin naam en adresgegevens en of je de box iedere week, om de week of één keer in de maand wilt ontvangen. Nadat we de aanvraag hebben verwerkt ontvang je van ons een bevestiging met daarop de geplande ingangsdatum van het abonnement, de duur van het abonnement en de factuur. Na betaling van de factuur ontvang je nogmaals een bevestiging met daarin de definitieve ingangsdatum van het abonnement.
  • Je kunt eenvoudig je abonnement wijzigen, pauzeren of opzeggen door een email te sturen aan [email protected]. Houdt daarbij rekening met een verwerkingstijd/opzegtermijn van 2 weken.

Welke abonnementen zijn er?

Je kunt kiezen uit drie abonnementsvormen, waarbij de bezorging altijd gratis is inbegrepen:

  • Wekelijks: bespaar € 144,00 op jaarbasis door te kiezen voor dit abonnement. Je betaalt slechts € 36,95 per box, dat is een korting van € 3,00!
  • 1 x per 14 dagen: ontvang iedere twee weken zo’n heerlijke box vol verse oogst, boerenzuivel en lekkernijen voor maar € 37,50 per box! Je ontvangt je box in de even of oneven weken.
  • 1 x per maand: begin de maand goed met een heerlijke FarmerBox! Iedere eerste volle week van de maand bezorgen we jouw box bij je thuis. Bezorging is gratis en je betaald € 38,95 per box.

De FarmerBox wordt 48 weken per jaar geleverd. De weken waarin wij niet leveren zijn de laatste week van juli, de eerste week van augustus i.v.m. de zomervakantie en de laatste 2 weken van december i.v.m. kerst.

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »