Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Leuke weetjes

Wist je dat we ook op markten staan? Zie hieronder de markten waar wij op te vinden zijn.

Agenda:

11 en 12 juni 2022 van 10 tot 17 uur staan wij op de markt 'onder de Linden' in Noordwijk.

Markt onder de Linden vindt op 11 en 12 juni 2022 plaats op het lommerrijke Lindenplein en in de stijlvolle Voorstraat in Noordwijk Binnen.
Kom lang en struin ontspannen langs alle kramen met hun veelsoortige aanbod aan planten en bloemen, tuinornamenten, home en lifestyle producten, brocante en delicatessen.

Noordwijkse tuinenbezitters stellen tijdens de Markt onder de Linden hun mooie, knusse, kleurrijke of speciale tuinen open voor het publiek.
Daarnaast kunt u op diverse locaties op en rond de markt genieten van prachtige kunst. Het geheel wordt omlijst door levende muziek, passend bij de ambiance van de altijd elegante ‘Markt onder de Linden’.

Volgend jaar is het maar liefst 35 jaar geleden, dat de eerste Markt onder de Linden werd gehouden. Ondertussen is de markt uitgegroeid tot een begrip in de Duin- en Bollenstreek en zijn er bij de markt tal van bijzondere activiteiten gekomen.

https://www.deoudedorpskernnoordwijk.nl/markt-onder-de-linden/

===============================================================

KadoBoxen te koop bij Peut Noordwijk

Weet je dat onze KadoBoxen ook te koop zijn bij benzinestation Peut in Noordwijk. De KadoBoxen staan er in verschillende maten. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau uit de regio...

Schiestraat 9 te Noordwijk. 

KadoBoxen kan je ook bestellen en op maat laten maken via onze website onder het kopje KadoBoxen.

===============================================================

Maak kennis met onze boeren. 

Maak kennis met verschillende biologische boeren in de serie: Tour de boer. In deze serie zullen de bio boeren vertellen over biologische landbouw en biodynamische landbouw. Daarnaast vertellen ze onder andere hoe ze omgaan met plagen en hoe ze zich onderscheiden van anderen. Maak in deze aflevering kennis met bio boer Rob van Paassen. Rob produceert biologische dynamische glasgroente. Hij vertelt meer over zijn biodynamische bedrijf en waarom hij ervoor kiest om in de zomer en de winter andere groente te produceren.

Bron: Youtube:

***

Maak in deze aflevering kennis met bio boer David Luyendijk. Hij vertelt waarom zijn bedrijf zo divers is en hoe hij omgaat met veenmol. Het doel van David is om de consument blijer weg te laten gaan.

Bron: Youtube:

\

***

In de zevendelige VecTour videoserie neemt Jan Arie Koorevaar je mee op pad langs verschillende veehouders die slim voeren met de Vector. Jan Arie heeft samen met zijn ouders een melkveebedrijf in Goudriaan en weet als geen ander wat het is om veehouder te zijn. In deze aflevering is hij op bezoek bij Tim van Bregt, veehouder van maatschap Hoeve Biesland in Delfgauw (Zuid-Holland). Zij hebben de Lely Vector sinds 2015.

Bron: Youtube:

***

....onze groente & fruit biologisch (dynamisch) geteeld is?

Hier vind je een selectie van onze groente & fruit leveranciers en hoe ze te werk gaan.

Bron: Youtube:

***

Rood, geel, oranje. Paprika is er in allerlei kleuren en soorten. Bij BIO Kwekerij Frank de Koning telen ze paprika's op biologische wijze. Eigenaar Frank vertelt je er meer over!

***

Regelmatig uploaden we interessante onderwerpen die met FarmerBox en de Box vol Smaak te maken hebben. 

Heb jij ideeën of suggesties. Laat het ons weten op [email protected]

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »