Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Wie zijn wij?

 

Met maar één schakel tussen de boer en de consument brengen wij de lekkerste lokale producten bij de mensen thuis in de Duin- & Bollenstreek, Leiden en omgeving en Amsterdam.

Alle producten halen we rechtstreeks bij de boeren en ambachtelijke producenten uit de Bollenstreek en Het Groene Hart, dus zonder tussenkomst van een veiling, overslag of opslag. Hierdoor ontvangen de boeren een eerlijk prijs voor hun harde werk en doordat er minder transport van de producten nodig is, wordt er minder CO2 uitgestoten.

Heerlijk vers van dichtbij!
Door bij FamerBox te bestellen geniet je niet alleen van heerlijke lokale producten, het is ook nog eens duurzaam en je steunt meerdere lokale boeren tegelijk!

Lokaal genieten is duurzaam genieten!

Erwin & John

 

 

Duurzaamheid

Heerlijk vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is hét nieuwe korte keten initiatief, ontstaan in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee wij een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten wij ons in om de CO2-uitstoot te beperken en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen wij het voedselbewustzijn van consumenten vergroten door te laten zien wat een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige producten er beschikbaar zijn in onze eigen omgeving. Tevens werken we bij FarmerBox aan nog een maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het terugdringen van de grote hoeveelheid voedsel dat dagelijks wordt verspild door met name de supermarktketens en de horeca. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan, daarom kopen wij alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven wij niet achter met een restvoorraad. Door de FarmerBox te bestellen geniet je dus niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, ook steun je ons duurzame gedachtegoed!

Support Your Locals NL


De toenemende vraag naar lokaal geproduceerde levensmiddelen wordt aangemoedigd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne met als doel lokale voedselproducenten te steunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Zij roepen heel Nederland op zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en campagnebureau Food Cabinet en wordt gedragen door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland..

 

Support Your Locals NL                                     Taskforce Korte Keten                                     Food Cabinet

Support Your Locals NL     Taskforce     Food Cabinet

Waar bezorgen wij?

Het gebied waar wij bezorgen is de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving en Amsterdam. Voor speciale aanvragen zijn er natuurlijk uitzonderingen! Zie op het plaatje hieronder het bezorggebied. 

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen