Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Over ons

Wie zijn wij?

FarmerBox is in 2021 opgericht door Erwin van Hulsen en John Pesschier uit Noordwijk, maar het idee ontstond al in 2020. Tijdens de landelijke lockdown vanwege de Covid-19 uitbraak in het voorjaar van dat jaar won het online bestellen van boodschappen enorm aan populariteit. In combinatie met de groeiende vraag naar lokaal geproduceerde levensmiddelen en geïnspireerd door Support Your Locals NL en de Taskforce Korte Keten resulteerde dit in de ontwikkeling van de FarmerBox. Na zorgvuldig onderzoek en vele bezoeken aan boerenbedrijven in de regio werd het idee stapsgewijs uitgewerkt tot het boodschappenconcept dat het vandaag de dag is. Onze passie voor lekkere en gezonde producten van hoge kwaliteit vind je terug in al onze boxen en op de FarmerMarket.

Duurzaamheid

Heerlijk vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is hét nieuwe korte keten initiatief, ontstaan in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee wij een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten wij ons in om de CO2-uitstoot te beperken en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen wij het voedselbewustzijn van consumenten vergroten door te laten zien wat een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige producten er beschikbaar zijn in onze eigen omgeving. Tevens werken we bij FarmerBox aan nog een maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het terugdringen van de grote hoeveelheid voedsel dat dagelijks wordt verspild door met name de supermarktketens en de horeca. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan, daarom kopen wij alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven wij niet achter met een restvoorraad. Door de FarmerBox te bestellen geniet je dus niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, ook steun je ons duurzame gedachtegoed!

 

Support Your Locals NL
De toenemende vraag naar lokaal geproduceerde levensmiddelen wordt aangemoedigd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne met als doel lokale voedselproducenten te steunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Zij roepen heel Nederland op zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en campagnebureau Food Cabinet en wordt gedragen door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland.

 

Support Your Locals NL                                     Taskforce Korte Keten                                     Food Cabinet

Support Your Locals NL     Taskforce     Food Cabinet

 

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »