Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Ons verhaal

Wie zijn we?

FarmerBox is in 2021 opgericht door Erwin van Hulsen en John Pesschier uit Noordwijk, maar het idee ontstond in 2020. Tijdens de landelijke lockdown vanwege de Covid-19-uitbraak in het voorjaar van dat jaar werd online boodschappen bestellen enorm populair. In combinatie met de groeiende vraag naar lokaal geproduceerd voedsel en geïnspireerd door Support Your Locals NL en de Taskforce Korte Keten, resulteerde dit in de ontwikkeling van de FarmerBox. Na zorgvuldig onderzoek en vele bezoeken aan boerderijen in de regio, werd het idee gaandeweg ontwikkeld tot het winkelconcept dat het nu is. Onze passie voor lekkere en gezonde producten van hoge kwaliteit vind je terug in al onze dozen en op de FarmerMarket.

Duurzaamheid

Lekker vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is het nieuwe korteketeninitiatief, ontstaan ​​in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee we een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor er minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten we ons in om de CO2-uitstoot te beperken en krijgen boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen we het voedselbewustzijn van de consument vergroten door de diversiteit aan hoogwaardige producten in onze eigen omgeving te laten zien. Bij FarmerBox werken we ook aan een ander maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het verminderen van de grote hoeveelheid voedsel die dagelijks wordt verspild, met name door supermarktketens en de horeca. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling voorkomen, daarom kopen we alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven we niet met een restvoorraad zitten. Door de FarmerBox te bestellen, geniet je niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, je steunt ook onze duurzame filosofie!

 

Support Your Locals NL

De toenemende vraag naar lokaal geproduceerd voedsel wordt gestimuleerd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne om lokale voedselproducenten te ondersteunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Ze roepen heel Nederland op om zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en het campagnebureau Voedselkabinet en wordt ondersteund door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland.

Support Your Locals NL                                     Taskforce Korte Keten                                     Food Cabinet

Support Your Locals NL     Taskforce     Food Cabinet

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »