Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Met maar één schakel tussen de boer en de consument brengen wij de lekkerste lokale producten bij de mensen thuis in de Duin- & Bollenstreek, Leiden en omgeving en Amsterdam.

Alle producten halen we rechtstreeks bij de boeren en ambachtelijke producenten uit de Bollenstreek en Het Groene Hart, dus zonder tussenkomst van een veiling, overslag of opslag. Hierdoor ontvangen de boeren een eerlijk prijs voor hun harde werk en doordat er minder transport van de producten nodig is, wordt er minder CO2 uitgestoten.

Heerlijk vers van dichtbij!
Door bij FamerBox te bestellen geniet je niet alleen van heerlijke lokale producten, het is ook nog eens duurzaam en je steunt meerdere lokale boeren tegelijk!

Lokaal genieten is duurzaam genieten!

Erwin & John

Duurzaamheid

Lekker vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is het nieuwe korte keten initiatief, ontstaan in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee we een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor er minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten we ons in om de CO2-uitstoot te beperken en krijgen boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen we het voedselbewustzijn van de consument vergroten door de diversiteit aan hoogwaardige producten in onze eigen omgeving te laten zien. Bij FarmerBox werken we ook aan een ander maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het terugdringen van de grote hoeveelheid voedsel die dagelijks wordt verspild, vooral door supermarktketens en de horeca. Wij willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan, daarom kopen wij alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven wij niet met een restvoorraad zitten. Door de FarmerBox te bestellen geniet je niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, je steunt ook nog eens onze duurzame filosofie!

Support Your Locals NL

De toenemende vraag naar lokaal geproduceerd voedsel wordt gestimuleerd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne om lokale voedselproducenten te ondersteunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Ze roepen heel Nederland op om zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en het campagnebureau Voedselkabinet en wordt ondersteund door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland.

Support Your Locals NL                                     Taskforce Korte Keten                                     Food Cabinet

Support Your Locals NL     Taskforce     Food Cabinet

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »