Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Bierbrouwerij 'Klein Duimpje' - Hillegom

Bollenstreek Ale

€2,25
Deze Ipa wordt elk jaar met een andere hopsoort gedryhopt. Voor 2021 zijn er naast de al prachtige hoppen tijdens het brouwproces weer 2 geweldige hopsoorten geselecteerd en gecombineerd voor het dryhoppen, Simcoe met zijn harsachtige en citrus aroma en W
Beschikbaarheid:
Op voorraad

Ale • 7%

Bollenstreek Ale

Deze Ipa wordt elk jaar met een andere hopsoort gedryhopt. Voor 2021 zijn er naast de al prachtige hoppen tijdens het brouwproces weer 2 geweldige hopsoorten geselecteerd en gecombineerd voor het dryhoppen, Simcoe met zijn harsachtige en citrus aroma en Willamette met een licht kruidig karakter met een bloemig aroma.

Het plaatje op het etiket van de Bollenstreek Ale is de skyline van de Bollenstreek met op de voorgrond de bollenvelden en aan het eind van die velden de skyline met in het midden de Engelenkerk die aan de N208 ligt aan de noordkant van Sassenheim. Het komt van een prachtig schilderij van de Hillegomse kunstenaar Sjoerd Blokker.

Ongefilterd en ongepasteuriseerd.

Jongeren en alcohol

Wij verkopen geen alcohol onder de 18 in onze webshop. Niet alleen omdat dit wettelijk verboden is, maar vooral omdat jongeren onder de 18 helemaal geen alcohol zouden moeten drinken. Wij kennen en nemen onze verantwoordelijkheid op dit gebied en houden ons strikt aan de regels en wetgeving voor de verkoop van alcoholhoudende dranken. Bij het akkoord gaan met de algemene voorwaarden verklaart de koper 18 jaar of ouder te zijn.

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »