Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Blije Koe Zuivel - Warmond

Kalfvolle Zuivelpakket

€11,00
Eerst het kalf, dan de mens. Deze zuivel komt van koeien waarbij de kalfjes 3 maanden bij hun moeder blijven. In het zuivelpakket zitten 2 flessen Kalfvolle melk, 1 fles yoghurt en 1 fles vla.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

LET OP DE PRIJS IS EXCL. € 1 STATIEGELD PER FLES! (Totaal 4 flessen)
Houdt er bij het bestellen rekening mee dat dit product wordt geleverd in glazen statiegeldflessen! De flessen kun je meegeven aan onze bezorger bij een volgende bestelling, inleveren bij Boerderij Boterhuys in Warmond of bij één van de andere verkooppunten, zie https://blijekoezuivel.nl

Het Kalfvolle zuivelpakket bestaat uit:
- 2 x 1 liter Kalfvolle melk
- 1 liter Kalfvolle yoghurt
- 750ml Kalfvolle vla (keuze uit vanille of chocolade)

Boerderij Boterhuys, Warmond
Middenin de eeuwenoude boterhuispolders, onder de rook van Leiden runnen Gerard en Mieke hun biologische melkveehouderij. De boerderij is volledig biologisch en daarnaast doen ze actief aan natuurbeheer ter bevordering van biodiversiteit en de bescherming van weidevogels.
In 2022 zijn ze gestart met Kalfvolle melk, melk van koeien waarbij de kalfjes niet na de geboorte worden gescheiden van hun moeder. De kalfjes mogen 3 maanden bij hun moeder blijven, ook de stierkalfjes! Want wie zorgt er nou beter voor het kalf dan hun eigen moeder?
Meer weten? Klik op de link hierboven.

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »