Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Hoe werkt het?

Onze boxen

De OntbijtBox, FarmerBox, BorrelBox en themaboxen zijn iedere week tot maandag 20:00 uur te bestellen. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welk tijdvak u de bestelling wilt ontvangen. Gratis bezorging op al onze boxen*.

***

FarmerMarket

Op de FarmerMarket kan je terecht voor losse producten zoals groente, fruit, zuivel en andere heerlijke delicatessen. Deze producten zijn dagelijks te bestellen tot de dag van bezorging. 

Groente & Fruit is wekelijks te bestellen tot dinsdagavond 20:00 uur.

De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welk tijdvak je de bestelling wil ontvangen. Bezorgkosten zijn €2,95 per bestelling, bij een bestelling hoger dan €40 euro of als je een box uit ‘onze boxen’ erbij besteld dan zijn de bezorgkosten gratis!*

Iedere vrijdagavond zal het verse aanbod groente & fruit aan de website worden toegevoegd. 

***

Kadoboxen

Onze kadoboxen zijn in verschillen de maten en prijzen te verkrijgen. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welk tijdvak u de bestelling wilt ontvangen. Mocht u box op een andere dag willen ontvangen neem dan contact op met 06 1801 4442 of [email protected]. 

Let op! Het minimum orderbedrag is €20,00. Er staan ook goedkopere kadoboxen op de website deze zijn alleen in meervoud of met andere artikelen uit de FarmerMarket te bestellen. De bezorgkosten zijn €2,95 per bestelling, bij een bestelling hoger dan €40 euro of als je een box uit ‘onze boxen’ erbij besteld dan zijn de bezorgkosten gratis!*

***

Kadobonnen

Kadobonnen zijn alleen digitaal te bestellen. De kadobon zal per email verzonden worden naar de ontvanger en zijn te verkrijgen in bedragen tussen de €20-€150. 

De kadobonnen module is een beta vesie. De ontvanger ontvangt een email met daarin de code te gebruiken op de website www.farmerbox.nl. De code kan meerdere keren worden gebruikt totdat het totale bedrag is benut. Echter staat op de kadobon niet beschreven waar het bedrag te besteden is. Wij zullen een aparte email sturen naar klant die de kadobon kado heeft gedaan. 

*Gratis bezorging in de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving. Zie de plattegrond van het bezorggebied hieronder. Mocht u buiten deze regio wonen neem dan contact met ons op 06 1801 4442 of [email protected]

***

Waar bezorgen wij?

Het gebied waar wij bezorgen is de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving. Voor speciale aanvragen zijn er natuurlijk uitzonderingen! Zie op het plaatje hieronder het bezorggebied. 

 

Duurzaamheid

Heerlijk vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is hét nieuwe korte keten initiatief, ontstaan in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee wij een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten wij ons in om de CO2-uitstoot te beperken en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen wij het voedselbewustzijn van consumenten vergroten door te laten zien wat een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige producten er beschikbaar zijn in onze eigen omgeving. Tevens werken we bij FarmerBox aan nog een maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het terugdringen van de grote hoeveelheid voedsel dat dagelijks wordt verspild door met name de supermarktketens en de horeca. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan, daarom kopen wij alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven wij niet achter met een restvoorraad. Door de FarmerBox te bestellen geniet je dus niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, ook steun je ons duurzame gedachtegoed!

 
***
 
Support Your Locals NL

De toenemende vraag naar lokaal geproduceerde levensmiddelen wordt aangemoedigd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne met als doel lokale voedselproducenten te steunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Zij roepen heel Nederland op zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en campagnebureau Food Cabinet en wordt gedragen door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland.

 

      

Support Your Locals NL          Taskforce Korte Keten             Food Cabinet

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »