Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Hoe werkt het?

Onze boxen

De FarmerBox, OntbijtBox, BorrelBox, Box vol Smaak en producten uit de FarmerMarket zijn wekelijks tot maandag 22:00 uur te bestellen. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag met uitzondering van de FarmerBox en de Box vol Smaak, i.v.m. de verse producten bezorgen we die op woensdag en donderdag. Tijdens het bestelproces kun je aangeven op welke dag en in welk tijdvak je de bestelling wilt ontvangen. 

***

FarmerMarket

In de FarmerMarket kan je terecht voor losse producten zoals groente, fruit, zuivel en andere heerlijke lokale delicatessen.  

De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag. Tijdens het bestelproces kun je aangeven op welke dag en in welk tijdvak je de bestelling wil ontvangen. Bezorgkosten zijn €3,50 per bestelling, besteedt je meer als € 25 euro dan zijn de bezorgkosten gratis!

***

Box vol Smaak!

Iedere week een verrassende Box vol Smaak! gevuld met verse groente en fruit. Biologisch, direct van het land op je bord en dat voor een vriendelijke prijs.

Hoe betaal ik voor mijn Box vol Smaak?

De Box vol Smaak! bestel je via de webshop. Je kunt kiezen voor wekelijks-, om de week abonnement of voor losse verkoopTijdens het bestelproces kan je kiezen welk abonnement je wilt hebben. Als je voor een abonnement hebt gekozen dan ga je akkoord met de automatische incasso. De eerste bestelling doe je via Ideal tijdens het bestelproces. Vervolgens zal het bedrag per levering automatisch worden afgeschreven. Mocht je geen abonnement willen dan is het ook mogelijk de Box vol Smaak los te bestellen, volg je het bestelproces en betaal je met Ideal. 

Zit ik voor een vaste periode aan het abonnement vast? 

Nee, de Box vol Smaak is iedere week te pauzeren en kosteloos opzegbaar via email. Doe je dit voor maandag 11:00 uur, dan stopt je abonnement dezelfde week nog. Als je je abonnement hebt gepauzeerd of stop gezet ontvang je van ons een email ter bevestiging. Ideaal als je met vakantie gaat of als je even geen box wilt ontvangen.

Kan ik vooraf al zien wat er in mijn Box zit?

Dat kan! Op onze website vind je vanaf vrijdagmiddag de inhoud van de Box vol Smaak! voor de week erna. Je vind deze op de productpagina van Box vol Smaak!

Hoe geef ik door dat ik tijdelijk geen box wil ontvangen, bijvoorbeeld vanwege vakantie?

Via [email protected] kun je dit doorgeven, dit kan tot maandag 11:00 uur voor dezelfde week.

Mijn bestelling klopt niet, wat nu?

Wij pakken alles zo zorgvuldig mogelijk in samen met onze hulpboeren. Het kan altijd zijn dat er een foutje wordt gemaakt. Is er iets misgegaan met je bestelling, laat het ons dan weten via [email protected], dan zoeken we zo snel mogelijk naar een oplossing. 

Er zit een beschimmelde groente in mijn Box, wat nu?

Wij werken met onbewerkte producten. Het kan dus zijn dat sommige producten sneller rijpen dan dat wij verwachten. Zit er iets in je Box wat niet goed meer is, stuur ons dan een mail. 

Wanneer wordt mijn box thuisbezorgd?

Op woensdag of donderdag in het tijdstip dat je hebt aangegeven op de website wordt de box thuisbezorgd in het dag en tijdsvak dat je hebt aangeven. Heb je een abonnement en komt de bezorgdag/tijd niet uit. Stuur een email naar [email protected] en wij passen het gewenste bezorgmoment voor u aan. 

Kan ik mijn Box ook 1 keer per 2 weken ontvangen?

Dat kan! Je kan je aangeven tijdens de bestelprocedure.

Kan ik mijn gebruikte verpakkingen aan jullie terug geven?

Ja dat kan! Elke keer als we bij je langs komen mag de gebruikte verpakkingen aan ons meegeven. Denk aan doos, melkflessen, eierdozen. etc. etc  Zo sparen we samen het milieu en zorgen wij ervoor dat het goed wordt verwerkt.

Wat als ik een product uit de box niet lust?

Nadat je de bevestiging hebt ontvangen voor de Box vol Smaak kan je doorgeven als een een product niet lust. Er mogen maximaal 2 producten vervangen worden. Stuur hiervoor email naar [email protected] en geef je wensen aan ons door. 

***

Kadoboxen

Onze kadoboxen zijn in verschillen de maten en prijzen te verkrijgen. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven in welk tijdvak u de bestelling wilt ontvangen. Mocht u box op een andere dag willen ontvangen neem dan contact op met 06 1801 4442 of [email protected]. Ook is het mogelijk om kadoboxen via PostNL te versturen. De kosten hiervoor zijn €6,95.

Er staan ook goedkopere kadoboxen op de website deze zijn alleen in meervoud of met andere artikelen uit de FarmerMarket te bestellen. De bezorgkosten zijn €3,95 per bestelling, bij een bestelling hoger dan €25 euro of als je een box uit ‘onze boxen’ erbij besteld dan zijn de bezorgkosten gratis!*

***

Kadobonnen

Kadobonnen zijn alleen digitaal te bestellen. De kadobon zal per email verzonden worden naar de ontvanger en zijn te verkrijgen in bedragen tussen de €20-€150. 

De kadobonnen module is een beta vesie. De ontvanger ontvangt een email met daarin de code te gebruiken op de website www.farmerbox.nl. De code kan meerdere keren worden gebruikt totdat het totale bedrag is benut. Echter staat op de kadobon niet beschreven waar het bedrag te besteden is. Wij zullen een aparte email sturen naar klant die de kadobon kado heeft besteld. 

*Gratis bezorging in de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving. Zie de plattegrond van het bezorggebied hieronder. Mocht u buiten deze regio wonen neem dan contact met ons op 06 1801 4442 of [email protected]

***

Waar bezorgen wij?

Het gebied waar wij bezorgen is de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving en Amsterdam. Voor speciale aanvragen zijn er natuurlijk uitzonderingen! Zie op het plaatje hieronder het bezorggebied. 

Duurzaamheid

Heerlijk vers van dichtbij is duurzaam genieten

FarmerBox is hét nieuwe korte keten initiatief, ontstaan in de Duin- & Bollenstreek. Een initiatief waarmee wij een duurzame bijdrage willen leveren aan onze samenleving. Met ons bedrijf zorgen we voor een kortere voedselketen, waardoor minder logistiek en verkeersbewegingen nodig zijn. Zo zetten wij ons in om de CO2-uitstoot te beperken en ontvangen de boeren een eerlijke prijs voor hun harde werk. Ook willen wij het voedselbewustzijn van consumenten vergroten door te laten zien wat een diversiteit aan kwalitatief hoogwaardige producten er beschikbaar zijn in onze eigen omgeving. Tevens werken we bij FarmerBox aan nog een maatschappelijk doel: Zero Food Waste, het terugdringen van de grote hoeveelheid voedsel dat dagelijks wordt verspild door met name de supermarktketens en de horeca. We willen zoveel mogelijk voedselverspilling tegengaan, daarom kopen wij alleen producten in die vooraf door onze klanten zijn besteld en blijven wij niet achter met een restvoorraad. Door de FarmerBox te bestellen geniet je dus niet alleen van heerlijke verse producten van dichtbij, ook steun je ons duurzame gedachtegoed!

 
Gebruikte verpakkingen kunnen bij een volgende levering aan ons teruggegeven worden. Zo sparen we samen het milieu en zorgen wijn dat het goed wordt verwerkt. 
 
***
 
Support Your Locals NL

De toenemende vraag naar lokaal geproduceerde levensmiddelen wordt aangemoedigd door Support Your Locals NL, een landelijke campagne met als doel lokale voedselproducenten te steunen, zowel tijdens als na de coronacrisis. Zij roepen heel Nederland op zoveel mogelijk te kiezen voor producten van dichtbij. Deze campagne is een samenwerking tussen de Taskforce Korte Keten en campagnebureau Food Cabinet en wordt gedragen door een groeiend netwerk van lokale ondernemers en voedselproducenten door heel Nederland.

 

      

Support Your Locals NL          Taskforce Korte Keten             Food Cabinet

Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »