Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Box vol Smaak! - Fruit - vanaf €5 per persoon

€10,00
Iedere week een verrassende Box vol Smaak! gevuld met vers fruit. Biologisch, rechtstreeks van het platteland op je bord en dat voor een vriendelijke prijs.
Beschikbaarheid:
Op voorraad

De Box vol Smaak! is het groente- en fruitabonnement van FarmerBox waarmee je iedere week een box verse biologische producten in huis haalt. Afhankelijk van het seizoen vind je in de box veel groenten en fruit van Hollandse bodem. Om de variatie te waarborgen voegen we af en toe groente en fruit toe van telers uit het buitenland. Alle producten zijn biologisch of biologisch-dynamisch gecertificeerd.

De eerste box bestel je hier via de webshop en reken je af via iDeal. Daarna nemen we contact met je op over het abonnement, je kunt kiezen uit wekelijks of om-de-week. Per maand sturen we je een factuur en zodra de eerste betaling is ontvangen gaat je abonnement van start.

Even een weekje geen box ontvangen? Laat het ons uiterlijk maandagochtend voor 10.00 uur weten, heel eenvoudig via email [email protected] of Whatsapp op 06-18014442.

De box vol smaak wordt wekelijks op donderdag bij je thuisbezorgd in het tijdsvak dat je hebt aangegeven. Wil je nog wat extra's uit de FarmerMarket toevoegen aan je box? Bestel het dan voor maandag 20.00 uur en we bezorgen het samen met de Box vol Smaak!

Iedere vrijdagmiddag wordt de inhoud van de Box vol Smaak van volgende week hier bekend gemaakt. (De éénpersoons Box vol Smaak! bevat 3 van de genoemde soorten groenten en fruit).

 

Week 42:  Bezorging donderdag 21 oktober 2021  

Druiven Emile Royal van Nieuw Tuinzight uit Den Hoorn

Appel Dijkmanszoet van de Lindegaard uit Beusichem

Peren Beurre Alexander Lucas van de Lindegaard uit Beusichem

Mango uit Spanje

=============================================

Week 41:  Bezorging donderdag 14 oktober 2021

  • Notarisappel van de Lindegaard uit Beusichem 
  • Druiven ‘Muscaat van Alexandrië' van Nieuw Tuinzight uit Den Hoorn
  • Banaan uit de Dominicaanse Republiek
  • Mandarijn uit Spanje

===========================================


Zie hier de plattegrond van ons bezorggebied onder het kopje 'waar bezorgen wij'.

 

 

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »