Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Een box vol heerlijk vers biologisch fruit voor op het werk!

€42,50
Maak gebruik van onze kennismakingsaanbieding en bestel jouw eerste Biologische FruitBox met 50% korting!! Lees hieronder verder...
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad

KENNISMAKINGSAANBIEDING

Speciaal voor bedrijven hebben wij deze FruitBox samengesteld met het lekkerste biologische fruit! Ter kennismaking bieden wij een korting van 50% aan bij aankoop van jouw eerste FruitBox en betaal je dus slechts € 21,25!! Wil je gebruik maken van dit aanbod, stuur dan een email aan [email protected] of bericht via whatsapp aan 0618014442 met de bedrijfsnaam en woonplaats. 

============================================================== 

In de BIO FruitBox zitten altijd +/- 15 appels, +/- 15 bananen, 0,5 kilo dadels of snoeptomaatjes aangevuld met nog minimaal 3 soorten handfruit wat er op dat moment in het seizoen is. 

Aan het einde van de week waarin de eerste box is bezorgd nemen we contact met je op over een eventueel vervolg. We horen graag of het fruit goed in de smaak is gevallen en zullen in overleg bepalen of de hoeveelheid of de soorten fruit moeten worden aangepast. Ook als we eenmaal gestart zijn met de wekelijkse levering van het fruit, houden we goed in de gaten wat veel of weinig wordt gegeten en of er fruit overblijft of juist te kort is.

Wij leveren ons fruit in een kartonnen doos, zonder overbodig verpakkingsmateriaal en dure displays. Indien gewenst pakt onze bezorger het fruit voor je uit en legt het in jullie eigen fruitschaal, zodat medewerkers direct kunnen genieten van het verse fruit!

==============================================================

LET OP! Gratis bezorging in Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving. Buiten deze regio rekenen wij bezorgkosten.

Zie hier de plattegrond van ons bezorggebied onder het kopje 'waar bezorgen wij'.

 

No reviews found...
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »