Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Welkom op FarmerBox.nl

Heerlijk vers van dichtbij

Welkom bij FarmerBox

Het nieuwe korte keten-initiatief in de regio
Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving.

Ons idee om een netwerk van boeren en ambachtelijke lokale ondernemers op te richten, is ontstaan in 2020. Als liefhebbers van boerenproducten kwamen wij regelmatig bij boeren in de regio en met ons vele anderen. De behoefte aan eerlijke, lokaal geproduceerde levensmiddelen wordt alsmaar groter en heeft ons geïnspireerd dit nieuwe korte keten initiatief te starten. Met maar één schakel tussen de boer en de consument brengen wij de lekkerste lokale producten bij de mensen thuis in de Duin- & Bollenstreek en Leiden en omgeving.

Wij halen alle producten rechtstreeks bij de boeren en ambachtelijke producenten uit de Bollenstreek en Het Groene Hart, dus zonder tussenkomst van een veiling, overslag of opslag. Hierdoor ontvangen de boeren een eerlijk prijs voor hun harde werk en doordat er minder transport van de producten nodig is, wordt er minder CO2 uitgestoten.

Heerlijk vers van dichtbij!
De kwalitatief hoogwaardige producten van lokale boeren en ambachtelijke producenten willen we graag onder de aandacht brengen van de lokale bevolking. Hierdoor hopen we bij te kunnen dragen aan het vergroten van het voedselbewustzijn.

Door bij FamerBox te bestellen geniet je niet alleen van heerlijke lokale producten, het is ook nog eens duurzaam en je steunt meerdere lokale boeren tegelijk!


Lokaal genieten is duurzaam genieten!

Erwin & John

 

============================================================


Om het je makkelijk te maken hebben wij een eental boxen voor je samengesteld. Zo is de FarmerBox een complete boeren boodschappenbox, net als de OntbijtBox en de BorrelBox.

Wel verse groente & fruit, maar de rest zelf kiezen?
Dan is er de Box vol Smaak!

Elke vrijdagmiddag maken we op de productpagina bekend welke biologische groente en fruit er de komende week in box zit.
Vul je box naar wens aan met extra's uit de FarmerMarket, zoals boerenkaas, melk, verse eieren, brood etc.

ALLE BOXEN ZIJN ZOWEL LOS TE BESTELLEN EN ALS ABONNEMENT!


============================================================

Alle complete boxen en de Box vol Smaak! zijn wekelijks te bestellen tot maandagavond 20:00 uur. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag op de dag en tijdsvak van uw keuze. De bezorging van de Box vol Smaak! vindt plaats op woensdag en donderdag. Producten uit de FarmerMarket en KadoBoxen kunnen besteld worden tot 20:00 uur de dag voor de bezorging, met uitzondering van versproducten. 

Doordat wij werken volgens ‘Zero Food Waste’ en de korte keten bestellen wij alles direct en vers bij onze leveranciers en leveren we diezelfde week nog uit aan onze klanten. Zie hier wat de korte keten en zero food waste inhoud.

Voor bedrijven maken wij ook op maat gemaakte LunchBoxen, KadoBoxen, BorrelBoxen etc. Neem contact op met 06 1801 4442 of stuur een email naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

*(gratis) bezorging in Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving.
Zie hier de plattegrond van het bezorggebied onder het kopje 'waar bezorgen wij'

Reserveren
FarmerBox de website met producten uit de regio Duin- & Bollenstreek en Leiden en omgeving!
Instagram
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »