Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Welkom op FarmerBox.nl

Heerlijk vers van dichtbij

Welkom bij FarmerBox

de rijkgevulde boodschappenbox met de lekkerste ambachtelijke- en boerenproducten uit de regio. Afhankelijk van de oogst en de producten die beschikbaar zijn bij de boeren en de lokale leveranciers, biedt de FarmerBox een grote verscheidenheid aan lokale boeren- en ambachtelijke producten. Denk daarbij aan ambachtelijk brood, seizoensgroenten en fruit, vruchtensap en vele andere specialiteiten. Alle producten halen we zelf op en bezorgen we persoonlijk aan huis in de Duin & Bollenstreek en Leiden e/o.  Probeer ook eens onze OntbijtBox voor een heerlijk verwen ontbijt of de BorrelBox waarmee je gegarandeerd veel lekkers op tafel zet tijdens de borrel. 

Nieuw is de FarmerMarket waar u losse producten kunt kopen, ook deze bezorgen wij persoonlijk bij jou thuis.

De boxen kan je iedere week tot maandag 20:00 uur worden besteld, de bezorging vindt plaats op de donderdag, vrijdag of zaterdag in het tijdvak die je hebt aangegeven. Producten van de FarmerMarket kunnen besteld worden tot de dag voor de bezorging 20:00 uur.

Regelmatig zullen er themaBoxen beschikbaar zijn zoals: Brouwsels&Burgers, AspergeBox, BBQBox etc.

Doordat wij werken volgens ‘Zero Food Waste’ en de korte keten bestellen wij alles direct en vers bij onze leveranciers en leveren we diezelfde week nog uit aan onze klanten. Zie hier wat de korte keten en zero food waste inhoud.

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief dan krijg je 10% korting op de FarmerBox.

Speciaal voor bedrijven en particulieren maken wij op maat gemaakte LunchBoxen, KadoBoxen, BorrelBoxen etc. Neem contact op met 06 1801 4442 of stuur een email naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

Reserveren
Instagram
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »