Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Welkom op FarmerBox.nl

Heerlijk vers van dichtbij

Welkom bij FarmerBox

de rijkgevulde boodschappenbox met de lekkerste ambachtelijke- en boerenproducten uit de regio. Afhankelijk van de oogst en de producten die beschikbaar zijn bij de boeren en de lokale leveranciers, biedt de FarmerBox een grote verscheidenheid aan lokale boeren- en ambachtelijke producten. Denk daarbij aan ambachtelijk brood, biologisch (dynamisch) groenten en fruit, vruchtensap en vele andere specialiteiten. Alle producten halen we zelf op en bezorgen we persoonlijk aan huis in de Duin & Bollenstreek en Leiden en omgeving.* Tevens zijn wij af en toe te vinden op markten en braderieën. Kijk bij het kopje 'leuke weetjes' waar wij te vinden zijn.

============================================================

Onze Boxen - Hier vind je onze samengestelde boxen, onder andere de FarmerBox, de OntbijtBox, Borrelbox, de KaasfondueBox en nog veel meer.

FarmerMarket - In de FarmerMarket kan je losse boeren- en ambachtelijke producten kopen, deze bezorgen we persoonlijk bij je thuis. Bestel je tegelijkertijd één van onze boxen dan vervallen de minimum orderwaarde en verzendkosten.

Box vol Smaak! Het biologische (dynamische) groente en/of fruit abonnement welke wij wekelijks of om de week op woensdag en donderdag bij jou aan huis bezorgen. Tip! Vul je Box vol Smaak aan met producten uit de FarmerMarket.

KadoBoxen- Ben je op zoek naar een origineel en verantwoord kado? Onze KadoBoxen zijn er in verschillende maten te verkrijgen. Mocht je zelf een KadoBox willen samenstellen dan bieden wij de mogelijkheidheid om van de producten uit de FarmerMarket een Kadobox samen te stellen.

============================================================

Alle complete boxen en de Box vol Smaak! zijn wekelijks te bestellen tot maandagavond 20:00 uur. De bezorging vindt plaats van woensdag t/m zaterdag op de dag en tijdsvak van uw keuze. De bezorging van de Box vol Smaak! vindt plaats op woensdag en donderdag. Producten uit de FarmerMarket en KadoBoxen kunnen besteld worden tot 20:00 uur de dag voor de bezorging, met uitzondering van versproducten. 

Doordat wij werken volgens ‘Zero Food Waste’ en de korte keten bestellen wij alles direct en vers bij onze leveranciers en leveren we diezelfde week nog uit aan onze klanten. Zie hier wat de korte keten en zero food waste inhoud.

Speciaal voor bedrijven en particulieren maken wij op maat gemaakte LunchBoxen, KadoBoxen, BorrelBoxen etc. Neem contact op met 06 1801 4442 of stuur een email naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

*(gratis) bezorging in Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving. Zie de plattegrond van het bezorggebied onder het kopje 'waar bezorgen wij' hier. 

Reserveren
FarmerBox de website met producten uit jouw regio!
Instagram
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »