Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...
Welkom op FarmerBox.nl

Heerlijk vers van dichtbij

Welkom bij FarmerBox

De lekkerste boeren boodschappen aan huis bezorgd!

Met maar één schakel tussen de boer en de consument brengen wij de lekkerste lokale producten bij de mensen thuis in de Duin- & Bollenstreek, Leiden en Amsterdam.

Alle producten halen we rechtstreeks bij de boeren en ambachtelijke producenten uit de Bollenstreek en Het Groene Hart, dus zonder tussenkomst van een veiling, overslag of opslag. Hierdoor ontvangen de boeren een eerlijk prijs voor hun harde werk en doordat er minder transport van de producten nodig is, wordt er minder CO2 uitgestoten.

Heerlijk vers van dichtbij!
Door bij FamerBox te bestellen geniet je niet alleen van heerlijke lokale producten, het is ook nog eens duurzaam en je steunt meerdere lokale boeren tegelijk!


Lokaal genieten is duurzaam genieten!

Erwin & John

 

============================================================


Om het je makkelijk te maken hebben wij een aantal boxen voor je samengesteld. Zo is de FarmerBox een complete boeren boodschappenbox, net als de OntbijtBox en de BorrelBox.

Wel verse groente & fruit, maar de rest zelf kiezen?
Dan is er de Box vol Smaak!

Elke vrijdagmiddag maken we op de productpagina bekend welke biologische groente en fruit er de komende week in box zit.
Vul je box naar wens aan met extra's uit de FarmerMarket, zoals boerenkaas, melk, verse eieren, brood etc.

ALLE BOXEN ZIJN ZOWEL LOS TE BESTELLEN EN ALS ABONNEMENT!


============================================================

Alle complete boxen, de Box vol Smaak! en losse producten uit de FarmerMarket zijn wekelijks te bestellen tot maandagavond 22:00 uur. De bezorging van boxen met verse groente en fruit vindt plaats op woensdag en donderdag in het tijdsvak van jouw keuze.

De bezorging van overige boxen en producten uit de Farmermarket plaats van woensdag t/m zaterdag op de dag en tijdsvak van jouw keuze.  

Doordat wij werken volgens ‘Zero Food Waste’ en de korte keten bestellen wij alles direct en vers bij onze leveranciers en leveren we diezelfde week nog uit aan onze klanten. 

Voor bedrijven maken wij ook op maat gemaakte LunchBoxen, KadoBoxen, BorrelBoxen etc. Neem contact op met 06 1801 4442 of stuur een email naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden. 

*(gratis) bezorging in Duin- en Bollenstreek en Leiden en omgeving & Amsterdam
Zie hier de plattegrond van het bezorggebied onder het kopje 'waar bezorgen wij'
Voor bezorging in Amsterdam worden bezorgkosten in rekening gebracht.

Reserveren
De lekkerste lokale ambachtelijke en boerenproducten vind je in onze FarmerMarket
Instagram
Online bestellen
Taal
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »